Tea Guide

9 October, 2017 af

Der findes en verden af Te, alligevel ender vi for det meste med at købe den samme Te som vi plejer, men hvorfor ikke forsøge sig med en ny og spændende smagsvariant? Vi guider dig igennem de forskellige typer af The og giver dig et indblik i hvad Økologiske Hari Tea har at byde på. Det fantatiske er at teen er fremstillet uden brug af pesticider, kunstgødning og er generelt dyrket så de bedste og mest naturlige smage fra krydderier og ingredienser, kommer til sin ret.

 

Hari betyder “Creation in Action” og det er præcis det der sker når du hælder dit kogende vand på teen. Den fylder rummet med skønne, naturlige duftnoter og smager mindst ligeså himmelsk.
Hari teen blev skabt af Guru Dev Singt der er master i meditation, yoga og healing, med den samme ro har han skabt disse skønne tee varianter i. Alle te varianter er baseret på ayurvediske principper og yoga for øje. Hos Hari Tea har man en holistisk tilgang til livet, og mener at krop og sind understøtter hinanden, for at opnå et liv i balance.

Hari Life on Wings Fennikel, Kardemomme og Orange
Denne Hari the har en skøn smag frisk smag med lette smagsnoter af citrongræs, lavendel og anis. Den vil være ideel til morgen te da den føles frisk og let i munden. Fennikel er også godt mod luft i maven og sureopstød, alt imens lavendel beroliger og giver en skøn smag. Du kan avnede teposen 2-3 gange uden at den mister smagen og er ikke hæftet med lim eller klips, den er genanvendelig.

 

 

Hari Life Harmony Classic Chai
Den ultimative jule te, som har en skøn varm, fyldig og intenssmag med varmekrydderier som kanel, kardemomme og nelliker. Den er fremstillet uden sort te, som er den mest brugte base i Chai te normalt. Chai te er kendt for at virke beroligende selvom den indeholde koffein. Chai te stammer fra Indien og betyder blot Te. Ayvedaerne har brugt te som en del af deres helbredelse af ubalancer ved hjælp af forskellige smage. En dejlig julete!

Hari Move on Lime, Kamille og Æble
Denne te er ideel til både forkølelse men også som en hyggelig gæste te. Den har en blød og mild smag, som selv de der ikke bryder sig om te kan være med. Ingefær har ud over sine helbredende egenskaber, også en beroligende effekt på kroppen, som giver dig velvære hele dagen. Den har en let blomstret smag som kan lede tankerne hen på en skøn sommer dag.

Når du laver te anbefaler man at den trækker 2-4 minutter, sørg for at vandet er ca. 80-85 grader da du ved kogende vand, vil ødelægge smagensnuancerne i teen. Velbekomme 🙂

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.