Septembers Farvoritter

1 October, 2017 af

Den korte sommer har kickstartet efteråret, hvilket også ses på top 10 for solgte produkter i september. Med den kolde tid følger nemlig også tørre og sprukne læber, statisk hår, løbende øjne og en tør hudoverflade. Ligesom vi skifter garderoben ud, er det også en god idé at kigge sin hudplejeserie efter i sømmene. Den store kontrast fra tørt og varmt vejr til blæst og kulde, skaber stress i huden og kan give irritationer og blodsprængninger. Huden er ikke dermatologisk designet til det chok den får på forskellen mellem at være inde og ude, også selvom vi kun kort opholder sig udenfor. Men bare rolig, med de mange lækre mættende cremer, skønne efterårs dufte og ansigtsmasker er der håb forude. Med efteråret følger hygge, varme og mange skønne timer indenfor hvor vi har tid til at pleje os selv, vores hud og vores hår.

  • Morrocanoil Treatment en skøn hårolie som fortryller sommerskadet hår til blød og glansfuldt hår. De unikke engenskaber ved arganoiler, omega-3, vitaminer og antioxidanter, plejer og både styrker og blødgører hårstråene i dybden. Morrocanoil Treatment absorberes hurtigt og man behøver kun at påføre en lille mængde, for at opnå et silkeblødt resultat. Den er perfekt til efteråret da den samtidig modvirker krus, reducerer føntørringstiden og virker varmebeskyttende.

Morrocanoil Treatment Light 100 ml

  • Kokosolie er fantastisk til spruknehænder og udsatte neglebånd. Kokosoile absoberes hurtigt i huden samtidig med at den forsejler fugten i huden. Urtekram Håndcreme er en styrkende hudpleje håndcreme til alle hudtyper. Den indeholder økologisk jomfru kokosolie, hyaluronsyre og hexapetider, der tilsammen plejer tør hud samtidig med at den har den sødmefulde duft af kokos der minder os om den varme sommer. Kokos er beriget med sunde vitaminer og gode fedtsyrer som sikrer dig en fugtet, blød og velplejet hud over vinteren og i efteråret.

Urtekram Håndcreme Kokos Øko 75 ml

  • At sørge for at fugte håret er en vigtig del af efterårets hårpleje, det er alfa omega at du sørger for at håret hele tiden er krusfrit og let at redde ud. Med halstørklæder, huer mv. skaber du megen statisk elektrisitet der skader håret og filtrer det sammen. Derfor er Redken Fizz Dismiss Conditioner også på listen, den er beriget med brasiliansk palmeolie der fugter, plejer og styrker hårstrånene. Den unikke formel sikre også op til 82% mindre krus efter blot én gangs brug. Vi anbefaler at man bruger denne med Redkens Frizz Dismiss Shampoo som understøtter virkningen af denne conditioner. Perfekt til efterårets hårde vejr.

Redken Frizz Dismiss Conditioner 500 ml

  • I de kolde tider, kommer vi hinanden lidt mere nær når vi kryber sammen foran brændeovnen, undertæpperne og til hyggelige stunder ved brætspillene. Derfor er en essentiel ting også duften, hvor mændene i denne måned også er repræsenteret med en lækker deostick der leder tankerne hen på julen med de lækre noter af nelliker blandet med mynte, geranium og salvie. Den er mild ved huden i en hård tid og fjerner desuden uønsket lugt. Den hurtigt absoberende og giver en maskulin og lækker duft dagen igennem hvor man også kan ane duften af lavendel, grapefrugt og salvie.

Hugo Boss Man Deodorant Stick 75 ml.

  • At sørge for at dit ansigt får den rette pleje her i efteråret er hele nøglen til en flot og ensartet hud der kan stå imod regn, vind og blæst. Når vi pakker os ind om vinteren, pakker vi hele kroppen ind med undtagelse af vores ansigt om derved også er mest udsat i vinterperioden. Derfor undrer det os ikke at Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief All Skin Typ er med på listen for september. Den genopretter fugtbalancen i huden og virker fugtgivende i op til 24 timer. Denne ansigtscreme er oliefri og har en letkonsistens og efterlader huden huden en fedtet overflade. lille tip til de meget kolde dage, brug et tykkere lag som plejende 5 minuters maske for maksimal fugt.

Clinique Moisture Surge 50 ml

  • Med fuld blæs på vind og vejret, kan øjnene hurtigt løbe i vand både på grund af klimaforskellen på inde og ude, men også på grund af kulden der påvirker vores øjne. Derfor er salget af vandfast mascara også lagt oppe på listen da vi med røde kinder og næser, heller ikke ønsker en løbende mascara med i købet. Maybelline Volum’ Express Colossal Go Extreme waterproof giver en enorm volume til dine vipper, uden at du er nødt til at arbejde meget med vipperne! Den kurvede Double-Pump-børste giver øjeblikkeligt fyldige vipper ved at tilføre op til dobbelt så stor mængde på vipperne, med kun ét strøg. Hvis du ønsker et dramatisk look anbefaler vi at vi venter til første lag er tørt hvorefter du kan arbejde med mascaraen og tilføre endnu et lag. Den er tårefast så du er sikret et stilfuldt look selv efter en tur på cyklen.

Maybelline Volum’ Express Colossal Go Extreme

  • I en tid hvor duften af sol, sommer og blomster er fjern, er det dejligt at kunne nyde en skøn parfume med en naturlig duft. Clean’s parfumer er oftest en del af vores top 10 hvilket vi sagtens kan forstå, der er en renhed i alle deres dufte som man kun kan elske. Denne måned er det Clean Cool Cotton der topper listen, den skønne duft af klar blå himmel, en sommer dag med fuld solskin og skøn blød bomuld der har fået lov at tørre i vinden. Den har noter af mousserende mandarin, de første æbler, frisk mynte, fersken og citronskal. Den har en let duft af en kølig brise som er frisk, selv på en kølig efterårsdag. Denne parfume er unisex og kan derfor bæres af både mænd og kvinder, den er, blandet med vores naturlige duft, et skønt frisk pust som kan bæres af alle aldre.

Clean Cool Cotton Eau de Parfum 30 ml

  • Vinter er en hård ved vores hud, da luften er mere tør både ude og inde. Især læberne er udsatte, da de har markant færre hudlag end resten af kroppen. Læbernes fugtbarrierer er derfor også dårligere end resten af kroppen, da der er færre lag til at holde på fugten. Denne revolutionerende creme har mange fantastiske egenskaber, den kan bruges på hele kroppen som hudpleje og er perfekte til efterårets vind og blæst. Foruden de fantastiske egenskaber på læberne, er denne creme også god til at blødgøre hænder og fødder samt beskytte mod irritationer i huden. Den kan bruges som en maske på små rifter, tørre pletter, sos hudpleje osv. En klassiker der altid er god at have med i tasken!

Elisabeth Arden Eight Hour Skin Protect

  • Silver Shampoo er altid en sikker vinder på listen. Omend den ikke har meget med vinter at gøre, er en kold og kølig tone perfekt til den tid vi går i møde. Silvershampoo er velegnet til det grå eller blondehår, hvor man ønsker en smuk farve uden gule undertoner. Denne silvershampoo indeholder aminosyrer der effektivt både plejer og fjerner misfarvninger i håret. Det er en mild silvershampoo, som plejer håret i dybden og giver en glansfuldt og køligt look. Teknologien bag dette produkt hedder Gloss Protect System og arbejder i tre trin. Først neutraliserer den gulenuancer med hjælp fra kreatin, herefter blødgører kationiske polymer og tilsidst tilfører silikone ekstrakt glans til håret.

L’Oreal Silvershampoo 300 ml

  • I sne, blæst og regn, skal håret kunne holde til lidt af hvert. De skiftende temperaturer og klimaet ude og inde, giver en stor udfordring til dit hår. Hårets struktur ændrer sig nemlig ikke kun efter hvordan du har sat det, men også efter hvilket klima du befinder sig i. Derfor er en voks der kan stå distancen alfa omega for manden der stadig gerne vil se maskulin ud, efter 25 min på cyklen i stiv kuling. Crew har mange forskellige vokse til alle behov, men jeres september farvorit er denne American Crew Fiber voks der dufter af maskulinitet og har et godt hold med et mat look. Vi anbefaler altid en god shampoo der kan vaske voksen ud, for at du ikke slider på håret og hovedbunden, fx. Crew’s Power Cleanser Style Remover Shampoo

American Crew Fiber Voks 85g

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.