Moroccanoil Til Ethvert Formål

7 March, 2017 af

Moroccanoil er blevet enormt populært med millioner af brugere samt bloggere og frisører, som ikke kan få hænderne ned over vidunderprodukterne. Alle produkter er tilsat arganolie, som gør underværker for dit hår.
Udover Moroccanoil Hair Treatment findes også adskillige stylingprodukter samt serier af hårplejeprodukter til forskellige hårtyper. Det kan være svært at finde ud af hvilken serie, der passer til netop dit hår. Her finder du en gennemgang, som forhåbentligt gør dig klogere.
Moisture Repair
Moisture Repair serien er til dig med beskadiget hår forårsaget af farve, kemisk behandling eller varme. Produkterne genopbygger keratin og fedtsyrer, reparerer spaltede spidser og tilfører masser af fugt, så hårets elasticitet, livlighed og glans genoprettes.

 

Smoothing
Smoothing serien udglatter og tæmmer uregerligt og kruset hår. Produkterne gendanner opbrugte aminosyrer for at styrke håret og tilpasse den naturlige keratinstruktur. Arganolie og argansmør sikrer medgørligt, silkeblødt og glat hår.

 

Hydrating
Hydrating serien er til dig med dehydreret og tørt hår, som trænger til masser af fugt. Produkterne indeholder antioxidanter, vitaminer samt fugttiltrækkende rødalger, som giver dit hår optimal hydrering og efterlader det medgørligt og sundt.
Extra Volume
Denne serie forvandler fint og livløst hår til fyldigt hår med masser af vitalitet. Antioxidanter, næringsstoffer samt ekstrakt fra lindeknopper løfter håret naturligt og tilfører volumen samtidigt med at håret plejes så det fremstår sundt og glansfuldt.

 

Clarifying
Over tid kan rester af hårprodukter, kalkholdigt vand, klor, miljømæssige urenheder samt mineralforekomster ophobe sig og gøre dit hår kedeligt, slattent og fedtet. Shampooen renser håret i dybden og nærer hårstråene, så den sunde balance genoprettes.

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.