Hvilken Voks Er Bedst Til Dig? Vi Tester 5 Forskellige!

24 August, 2016 af

Der findes et styling-produkt til enhver mand, uanset om du ønsker et naturligt look eller en ekstrem frisure. Vi har prøvet fem forskellige styling-produkter til herrer, så du ikke selv behøver.

 

 1. TIGI Bed Head For Men Slick Trick Pomade 
  tigi-bed-head

Dette produkt er til dig som ønsker et godt hold og naturlig glans. Voksen tilfører masser af tekstur og definition til håret og gør det muligt at skabe et flot naturligt look uden at tynge og klistre.

 

 

 1. American Crew Fiber Voks
  american-crew-fiber

American Crew Fiber er en fibervoks, som giver et stærkt hold og er perfekt til styling af kort hår. Produktet øger hårets tykkelse, fylde og struktur og giver et fleksibelt hold samt en mat finish.

 

 

 1. ID Hair Hard Gold
  id-hair-hard-gold

Denne populære fibervoks giver et stærkt, fleksibelt hold, struktur og tydelig separation. Produktet er bedst til korte frisure og holder håret på plads hele dagen uden at tynge og klistre. Den bløde konsistens gør voksen nem at arbejde med og er et must-have hos enhver mand.

 

 

 1. Redken For Men Working Wax Maneuver
  redken-working-wax-maneuver

Redkens Working Wax Maneuver har en unik formbar tekstur, som gør det muligt at skabe lige den frisure du ønsker på kort tid. Voksen er anvendelig i både kort og langt hår og den cremede formular sørger for at frisuren holder hele dagen.

 

 

 1. L’Oréal Tecni.Art Stiff Paste
  loreal-tecni-art-stiff-paste

L’Oréals Tecni.Art Stiff Paste er det perfekte produkt til når du vil være kreativ med din frisure. Det ekstreme hold gør, at håret nemt kan styles og sidde hele dagen. Stiff Paste tilfører masser af tekstur og efterlader en mat finish.

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.