Komfort Til Hverdag og Fest

17 March, 2017 af

Til hverdag

Vi tilbringer meget tid på vores fødder, hvilket udgør en stor belastning. Scholl har udviklet nye såler, som gør skoene behagelige og fjerner trykket fra dine fødder. De nye såler forebygger trætte og smertefulde fødder – og er perfekte til dig der står op i lang tid.

 
Scholl GelActiv Everyday sålerne er til dig, som skal ud og shoppe, på udflugt eller gå med hunden.

 

Scholl GelActiv Work sålerne er derimod til dig, som står op i mange timer ad gangen på arbejdet. Sålerne reducerer belastningen og giver langvarig støtte.

 

Scholl GelActiv Sport er til dig som kan lide at dyrke sport. Sålerne sørger for, at du kan være aktiv i længere tid ved at absorbere stød og reducere belastning over leddene.

 

Til fest

Højhælede sko er elegante og stilfulde, pifter dit outfit op og får dine ben til at se lange. Men høje hæle resulterer ofte i pinefulde situationer. Du skal dog ikke give op på dine højhælede sko – en lækker, blød sål kan gøre underværker.

 

Scholls Party Feet forfodssåler og hælkapper lindrer smerter i foden og reducerer tryk, så dine stiletter bliver behagelige.

 

Tip!
Hvis du står i høje hæle i lange perioder, så prøv det trick, som modeller bruger på catwalken. Sæt hælen ned først og derefter tåen. Sæt den ene fod direkte foran den anden for at holde balancen. Derudover skal du have rank ryg og holde fast i din ranke holdning ved hjælp af mavemusklerne, den nederste del af ryggen samt indersiden af lårene.

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.