Hvilken Deodorant Skal Jeg Vælge?

21 February, 2017 af

Der findes utallige deodoranter og antiperspiranter derude – og det kan være svært at finde ud af, hvad man skal gå efter. Er duften det vigtigste? Eller er det vigtigere at den ikke efterlader pletter? Måske er det vigtigst at den er baseret på naturlige ingredienser? Svaret er ofte forskelligt fra person til person.

 

Deodorant vs. Antiperspirant

Ikke alle kender forskellen på den velkendte deodorant og den innovative antiperspirant. En deodorant forsøger at modvirke lugten af sved uden at forhindre sveden, hvilket stadig gør det muligt at få svedpletter på tøjet. Antiperspiranter forebygger derimod sveden ved at nedsætte produktionen.

Hvis du altså ønsker at holde svedlugten nede kan en deodorant være effektiv. Hvis du derimod ønsker at forebygge svedproduktionen så du undgår sved i pressede situationer er en antiperspirant hvad du skal gå efter.

 

Flipsu.dk finder du deodoranter og antiperspiranter fra mange forskellige mærker. Biotherm og Urtekram er særligt velegnet til dig med følsom hud under armene, eftersom produkterne ikke indeholder alkohol og parabener.

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.