Vintermoden lag-på-lag

12 October, 2017 af

Den nyeste fashion trend er “Lag-på-lag” En trøje uden på en kjole, en top uden på en bluse her sætter fantasien kun grænser. Men hvor vigtigt er det egentlig at vi sørger for at pakke vores hud ind her i vinteren? Den tørre hud skabes fordi hudens fugtbalance har svært ved at fælge med. Det kolde vejr betyder nemlig også at luften bliver tør, og næsten ingen fugt indeholder. Det kan godt betale sig at passe lidt på sin hud, men hvilke produkter skal man gå efter? Vi giver dig her de bedste råd til en strålende hud i en kold tid!

Det er altid bedst at tage dine hudpleje problemer alvorligt, inden de opstår. Når skaden først er sket, er det nemlig sværere at genoprette huden, end blot at vedligeholde den.
Den varmepåvirkning huden får fra at gå ind og ud, men også i de (tiltrængte) varme bade får huden en stor kontrast af varme og kulde, hvilket er med til at stresse huden.

Her giver dig nogle konkrete råd til hvordan du får en flot og strålende hud:


Rens huden
Et rent lærred er et godt fundament til en stålende hud. Sørg for at bruge et mildt rense produkt, hvis du renser både morgen og aften. Ikke alle renseprodukter behøver vand, så er du ikke så meget for at skulle stå timer i badet om morgenen, kan en skintonic eller rensemælk, være løsningen.


Eksfoliér
Du kan vælge at bruge en mekanisk peeling, som er lidt hårde ved huden anbefaler vi kun at du bruger én gang om ugen. Hvorimod at du med kemisk peeling, kan benyttes dagligt, er mildere ved huden og giver god cirkulation af blodet i ansigtet og giver dig en skøn glød.


Fugt
En god fugtighedscreme er essentiel, huden udtørres af forskellige ting dagen igennem og vil hele dagen tabe fugt. Det er derfor vigtigt at du sørger for en god fugtighedscreme der ikke kun virker lokalt, men som kan tilføre din hud fugt dagen igennem.


Barriere

Tilførring af fugt er vigtigt, men hvis den ikke bliver indkapslet, vil fugten hurtigt fordampe fra huden. Det er derfor vigtigt at du beskytter huden med en god effektiv creme eller olie der ligger en beskyttende hinde på huden.


Repeat

Kun meget udsatte steder som læber, hænder og håret, kan nogle gange have brug for en opfrisker i løbet af dagen. Selve huden bør være beskyttet, hvis du har lagt din hudpleje i lag for at beskytte den bedst muligt. Husk at der er forskel på det du gør dag og det du gør nat, så det er vigtigt at gentage ritualerne aften, men istedet påføre en reparerende creme eller maske. Natten er vigtig for, at huden kan slappe af og restituere, her genopbygges huden og plejes i dybden med den rigtige hudpleje.
Hvis du følger ovenstående vil din hud stråle af overskud, vi anbefaler altid at man engang imellem kigger sin hudplejeserie efter i sømmene. Når vinteren kommer har din hud, ligesom din garderobe, andre behov for at kunne fungere 🙂

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.