Hårolie – Et Vidundermiddel

10 November, 2016 af

Hvis ikke hårolie allerede er en essentiel del af din hårplejerutine, skal du skynde dig at gøre den til det. Olie trænger ind i hårstråene og giver den rette mængde pleje og næring, så selv det mest triste og kedelige hår fremstår livligt og med fornyet energi. De gyldne dråber formår at indkapsle fugt, tæmme kruset hår effektivt og samtidigt giver de masser af glans. Ved at komme et par dråber hårolie i fugtigt hår, undgår du knækkede hår samt spaltede spidser, og resultatet vil blive velplejet og skinnende blankt hår. Hårolie fordeles nemt i håret og giver dit hår en stor portion kærlighed. Det er dog vigtigt at undgå for store mængder, da det vil tynge håret og gøre det fedtet.

 

Hårolie findes i mange forskellige varianter, så du nemt kan finde den der passer bedst til din hårtype. Mange er baseret på arganolie, der ofte omtales som ’flydende guld’. Arganolie er rig på E-vitamin, essentielle fedtsyrer og antioxidanter, hvilket gør denne olie til en af de mest effektive.

 

Der er én olie til alle – her er tre af vores favoritter som du kan finde på flipsu.dk:

 

Moroccanoil Treatment
Moroccanoil Treatment er en sikker vinder hos mange. Hårolien passer til alle hårtyper og indeholder mellemøstlige olier samt silikone, som er lige hvad tørt og filtret hår har brug for. Olien plejer håret effektivt og sikrer glat, smidigt og skinnende hår.

 

Redken Diamond Oil Shatterproof Shine
Redkens Diamond Oil er silikonefri og super let i konsistensen. Olien kommer i en fin glasflaske og doseres med en pipette, så den er nem at bruge. Olien har ikke helt den samme plejende effekt som de andre, men den holder hvad den lover og giver masser af shine.

 

L’Oréal Mythic Oil
L’Oréals Mythic Oil er baseret på argan- og risklidolie, som nærer hårstråene og tæmmer uregerligt hår. Olien absorberes hurtigt, eliminerer krus og giver silkeblødt og glansfuldt hår.

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.