Få Friske Øjne Med Øjencreme

24 April, 2017 af

Trænger du til at starte dagen med friske øjne, så kan en god øjencreme hjælpe dig. De første aldringstegn viser sig rundt om øjnene i form af fine linjer og mørke rande, men det er muligt at udsætte og minimere smilerynkernes indtog med effektive formularer.

 

 

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Gel

Advanced Night Repair Eye Gel er en effektiv anti-aging behandling til dine øjne. Produktet er baseret på Estée Lauders eksklusive ChronoluxCB Technology, som maksimerer hudens udrensende process, der renser cellerne for affaldsstoffer i løbet af natten. Linjer, rynker og mørke rande vil være synligt reducerede, og huden vil føles blødere, styrket og fugtet. Med denne øjencreme er du sikret ny vitalitet til øjnene og området omkring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Clinique All About Eyes Rich

All About Eyes Rich reducerer mørke rande, fine linjer, hævelser og rynker under øjnene. Den rige formel med botaniske ingredienser plejer og beroliger huden og booster hudens naturlige produktion af kollagen. Med Cliniques øjencreme vil du opleve sund, blød og velplejet hud samt friske øjne.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biotherm Blue Therapy Eye Cream

Blue Therapy Eye Cream er en anti-aging øjencreme, som forebygger rynker og poser under øjnene. Produktet giver synlige resultater, og du vil hurtigt opleve at hudens fasthed genskabes, rynker reduceres og mørke rande minimeres. Med Blue Therapy Eye Cream er du sikret den rette mængde pleje til området omkring øjnene.

 

 

 

 

 

 

 

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.