Den Store Hårvoks Guide

16 February, 2017 af

De fleste har prøvet at stå i den situation at man skal ud og købe en ny hårvoks, men hvilken skal man vælge og hvad kendetegner de forskellige typer voks. Tit ender man med at købe den som man havde sidste gang, men som man aldrig blev helt tilfreds med.

I denne guide vil vi forøge at hjælpe dig med at tage det rigtige valg næste gang du skal købe en voks. Det vil vi gøre ved at forklare hvad der kendetegner de forskellige typer hårvoks og hvilke typer styling de passer bedst til.

 

Clay Voks

Hvis du er typen der vil have din frisure til at blive siddende på en bestemt måde hele dagen, så kunne Clay voks være lige noget for dig. Clay voks har en meget kraftig og mudret struktur, hvilket også betyder at når den kommer i håret giver den et super hold med et mat finish. Voksen kan være svær at arbejde med og skal derfor varmes godt op i hænderne før brug.

 

 

 

Mud Voks

Er du typen som ønsker et lidt mere rodet look så er mud voks muligvis den rigtige for dig, mud voks har et super hold samtidig med at den er nemmere at arbejde med end en clay voks, hvilket giver muligheden for et mere rodet look. Mud voks har en mudret konsistens hvilket også er med til at give et flot mat look i håret.

 

Fiber Voks

Ønsker du en super alsidig voks, som er god i både kort og lidt længere hår så er en fiber voks et super valg. Fiber voks er pga. sine fibre en let og medgørlig voks, som skaber en fed struktur med ekstra fylde.

 

Paste Voks

Søger du det enkle og naturlige er en paste voks helt sikkert det du leder efter. Her får du en voks med mellem hold, som derfor giver muligheden for at ændre din frisure i løbet af dagen, samtidig med at din frisure får et meget naturligt look.

 

HårvoksCream Voks

Her har vi med en voks at gøre, som de senere år har fået en opblomstring. Dette skyldes at den klassiske tilbagestrøgede frisure er kommet stærkt tilbage og de mange fede barbershops som er åbnet rundt omkring i landet. Cream voks er en creme voks, som giver et skinnende look, den giver dig muligheden for at glatte dit hår helt ned og skabe dette slikkede udtryk. Pas dog på med at bruge for meget da det vil give dig meget fedtet hår.

 

Pomade

Pomaden minder meget om cream voksen og kan tilbyde lidt af det samme. Her får du dog et meget mere glansfuldt look og kan derfor skabe denne mere vandkæmmede effekt som er super fed i et tilbageredt look. Pomaden har derfor også mindre hold end en cream voks.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her var en præsentation af nogle af de populære typer voks, som i dag findes på markedet. Hos Flipsu.dk tilbyder vi et stort udvalg fra mange af de førende producenter. Tag et kig forbi – nu ved du måske hvilken type du skal vælge til dit hår.

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.