Bekæmp Kruset Hår Med Effektive Produkter

22 February, 2017 af

Er dit hår kruset og utæmmeligt?  Har du svært ved at få kontrol over frisuren? Der findes mange effektive produkter, som udglatter og kontrollerer håret samtidigt med at krus, flyvske småhår og statisk elektricitet modvirkes.

 

Der er mange faktorer, som påvirker håret i løbet af en dag og forhindrer at den frisure du brugte tid på om morgenen ikke holder hele dagen. Statisk elektricitet er svært at undgå, men det er muligt at komme det i forkøbet ved brug af de rette produkter.
Om vinteren kan problemet være endnu større. Den kolde luft er tør, hvilket resulterer i at håret mangler fugt og bliver kruset og strittende.

 

Det er derfor vigtigt at bruge shampoo, conditioner, hårkur og andre plejeprodukter, som tilfører masser af fugt til håret og som er særligt udviklet til at udglatte håret og modvirke krus.

 

Flipsu.dk finder du mange forskellige anti-frizz produkter, som vil forvandle dit hår. Moroccanoils Smooth serie, Redkens Frizz Dismiss, Davines’ Love samt Alternas Bamboo Smooth Anti-Frizz er bare nogle eksempler.

Vis Skjul kommentarer (0)

Lad os høre din mening..

Your email address will not be published.